LAST DAYS //

 
 
 
På torsdagen innan Summerburst var jag, Dilan och Asso på John Mayer i Globen. Näst intill fullsatt och så fantastisk artist alltså. Han pratade inte så mycket vilket var synd, men körde ändå så himla många bra låtar. Gillar dock hans gamla album mer men men. Hans cover på Beyonce's XO var helt fantastisk och på slutet körde han Gravity. Bara han, hans gitarr och publiken. Så tände alla lampan på mobilen och de släckte ner allt vilket var helt maaagiskt. 5 av 5 lätt. 
 
På måndagen efter Summerburst firade vi Maja som fyllde år med tapas middag på Supper. Har gått förbi där hur många gånger som helst och tänkt att det ser mysigt ut men aldrig gått dit, ska absolut göra det i framtiden! Supermysig lokal och uteservering och så härligt att ses igen. 
 
Och som grädden på moset, i torsdags (innan midsommar) hämtade vi äntligen vår lilla valp. Har fan inte kunnat tro att vi ska köpa hund förrän jag ringde till mamma och de sa att de var på väg hem med honom. En liten King Charles Spaniel, SÅ go och busig så man avlider. Kan inte slita ögonen från honom alltså. Vill tugga på allt hela tiden, vill busa och gosa sedan däckar han pga trötthet fem minuter senare. Nu är han dock med mamma och Axel i Skåne hela sommaren (vill gråta) men får träffa honom igen om en månad. 
 
Och nu är jag hemma igen i Stockholm efter världens bästa helg. Mer om det sen(yäni många läsare) PoK 
Random shit that no one really cares about | |
Upp