YEAR // OF 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Verkligen! Jag flyttade till London, och jag hade inte ens vart i staden innan. Föll pladask! Hade en hel del "firsts" detta år.

 
 

Hur har ditt 2013 varit?

Mer än bra. Riktigt, riktigt bra. Har fått dela året med så många nära och kära, gjort massa roliga grejer. Även fått lära mig ta ansvar och "vuxit upp", lärt mig om mig själv och om andra. Klart har det funnits dalar och mindre bra stunder men så mycket bra som väger upp.

Blev du kär i år?

Nej. Lite kanske

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

5 mars då vi flyttade. Den dagen i juli när vi afterworkade, shoppade halvfulla på H&M, dansade på gayklubb och jag träffade sydafrikanen första gången. Mumford i London (12 juli) och många andra speciella dagar.
 
 
 
 

Hur har du förändrats som person?

Vart ska jag börja? Nej men. Tror jag innerst inne är samma person, man förändras inte men ens värderingar, synsätt och tankesätt förändras. Har vuxit upp och mognat som fan, insett att det finns så mycket mer än Västerås. Blivit mer ödmjuk mot mina nära och kära(tror jag) insett att livet är för kort för ett dåligt vin. Och med det menar jag inte dåligt vin bokstavligt talat, utan för kort för skitgrejer. Lägg energi på det du vill och det som ger dig något, resten - skit i det. Eller dom. Umgås inte med vänner som inte ger dig annat än drar energi från dig. Till exempel!

 

Vad är din största framgång 2013?

Att jag faktiskt överlevde London. Att jag fick ett jobb, att jag klarade av att bo där. Så många vi hörde talas om som flyttat hem efter en månad pga lata/fick inte jobb eller boende osv. Att jag sedan fick fast anställning på Zara i Stockholm efter ca två veckor kändes också jävligt bra!

 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

London gjorde mig riktigt glad. Alla underbara, härliga människor jag mötte. Mina fina arbetskamrater. Har nog skrattat mer än någonsin detta år.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Alla som Dilan spelade sönder i vår lägenhet.......... Nej men typ, We Can't Stop, Mirrors, Aviciis låtar och många fler.

Vem har du umgåtts med mest?

Måste bli Dilan och Emily eftersom vi bodde tillsammans längst av alla. Mina goa sambos, saknar dom <3

 

Har du haft ett förhållande under 2013?

Nä, single 4 lajf

Vad är det viktigaste du tar med dig ifrån 2013?

Har fått mycket bättre självkänsla, att jag faktiskt klarar av saker jag ger mig inpå. Förut trodde jag inte att jag skulle klara det, drömde om mycket men tänkte "ge upp, det kommer aldrig gå" men inte längre. Att livet är kort och man ska ta hand om sina relationer, låter klychigt, men så många har förlorat någon de älskar detta år.

Vart reste du under 2013?

London (om det räknas) och på drömsemester till Hawaii.
 
 
 

Bästa köpet?

Min Micheal Kors klocka som jag älskar, leopard vansen var också ett bra köp. Och en jävla massa kläder från  vår sommarrea.

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, öl och mat. Haha så jävla tragiskt men sant.

 
 

 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag var i Stockholm, åt pannkakor med Nutella till frulle, chillade runt i Stockholm, skrev på mitt jobbkontrakt på Zara och avslutade dagen med italienskt till middag!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Det är det väl alltid. En period var speciellt jobbig och önskar väl att jag sluppit allt drama det innebar, men gjort är gjort och det är inget mer med det.

Vem saknade du?

Pappa. Och mina kära päron.

De bästa nya människorna du träffade?

Norna som blev så mycket mer än bara en roommate/jobbarkompis, alla härliga jobbarkompisar från Zara i London, Sara Maja och Louise <3 Lina och Sofia som vi bodde med sista månaden. Så många, underbara, inspirerande människor jag träffat detta år alltså. Helt sjukt.

 
 
 Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Tro att du kan, säg inte nej, var dig själv, ha kul. Kör bara. Du klarar mer än du tror.

 

 

 
 
Random shit that no one really cares about | | Kommentera |
Upp