DAY 1.

Dag 1 (okej två eftersom vi landade igår) här i LA har vart helt fantastisk. Resan igår gick bra förutom att handtaget på min väska hade gått sönder. 
 
Tjejen vi bor hos är supergullig och lägenheten också mysig med bra läge. 
 
Gick och handlade lite (och var chockade över allt som finns att köpa här), åt middag på Panda Express innan vi gick hem och slocknade i sängen alla tre. 
 
Imorse gick vi och åt frukost på Flaming Pattys (dessa namn på matställen alltså) innan vi tog en Uber till Beverly Center (det stora till vänster). Uber är förövrigt världens bästa app? Betalade ca 70 kr för en resa på 20 min, dela det på tre och det är lika mycket som en tunnelbanebiljett. 
 
 
Först gick vi loss på CVS/Marshalls/Nordstrom Rack och köpte smink och annat svinbilligt. Köpte denna på Marshalls för 14 dollar, ca 100 kr. 
 
Beverly Center var gigaaantiskt, hängde bra länge inne på Forever 21 och även på The Body Shop som hade 40 % på hela butiken. Köpte sminkborstar för 50 kr och Voluspa ljus för 110 kr/st och lite annat smått och gott. 
 
 
Köpte varsin Froyo som är SÅ billigt här om man jämför med Sverige och deras överpriser, betalade 4 dollar var (ca 28 kr) istället för 70 kr som i Sverige. Tog en Uber hem igen och ikväll ska vi på bio på The Grove! 
Travel. | |
Upp