FAVORITES.

 
Använder dessa 3 ca dagligen och har man dessa har man allt. Typ. Älskar mest smashboxprimern, guds sminkgåva till människan. 
 
Moroccanoil - hade tänkt köpa denna innan men alltid velat prova först, så testade jag Dilans i LA och fick så himla fint, mjukt och glansigt hår bara efter en gång. Riktigt bra för håret oavsett hårtyp så köp, värd det höga priset för den räcker i en evighet. 
 
Smashbox primer - hittade denna på en outlet (dock hört att den ska vara superbra) så passade på, och SÅ värd varenda krona denna är. Får sminket att sitta hela dagen eller hela utekvälen (vilket det aldrig gör för mig annars) +att den är supertunn så känns inte att man har den på sig. 
 
Laura Mercier tinted moisturizer - gick in på Sephora och frågade om en foundation som är hyfsat täckande men inte blir som en kaka, utan ganska tunn och lätt. Så fick jag prova denna och var såld. Är typ som en BB cream fast ändå inte, den ger otrolig fukt men täcker ändå som en foundation ska. Älskar den, trots överpriset hehe. 
 
 
Och en annan favorit är denna - sminklådan från IKEA. Hade med mig ca 2 neccessärer smink hem från LA och behövde förvaring så denna är perfa. Älskar också paletten, hur fina färger och bra pigment fast den kommer från Forever 21 trot eller ej, även om det är budgernas budget smink så är den riktigt bra! Tips tips. 
Random shit that no one really cares about | |
Upp