INTERIOR //

 
Hemnet är verkligen världens bästa sida för inredningsinspo, kan sitta där i timmar och bara bläddra bland bilder. Typ världens största morot för att skaffa mig en bra utbildning och ett bra jobb så man kaaaanske någon dag har råd att bo såhär. (Okej ska inte klaga på mitt boende just nu) men det hade vart nice att ha en lägenhet att kalla sin egen och få inreda precis som man vill. Bara pengarna som sätter stopp...Fan 7 mille minst för en takvåning i Stockholm. Som hittat :-) 

ABOUT // LE WEEKEND

Massa blandade bilder från mobilen och Dilans kamera
 
Hade verkligen en superbra helg, jobbade i lördags sen gick jag direkt till tåget och åkte hem till Västerås, och sedan direkt hem till Sabat för att fira henne. Åt så jävla god mat (i mängder) och hennes syster hade gjort världens finaste tårta? Dör. Sen drack vi vin och dansade och skrattade och pratade en massa innan vi tog en taxi ner till stan, så himla varmt och skönt ute!! Älskar att sitta ute på sommarkvällar. Var på Å i typ fem minuter sen beställde vi årets största öl på pitchers(?) innan vi köpte mat och promenerade hem. Sov hos Sabat med Dilan och på söndagen blev det solhäng och spicy innan jag tog tåget hem för att hänga lite med mina kära mor på morsdag. Ett så härligt dygn i Västerås och jag är så glad att jag kommit alla dessa näramare på senaste tiden, guld värda allihopa <3 

FRIDAY //

 
Alltså uuuuuuuuuuuh får sån brutal jävla ångest när jag ser folks instagram/bloggar. Har jobbat heeeela veckan och inte kunnat utnyttjat solen en jävla sekund. Hade årets förkylning så kände inte alls för att sitta ute i solen heller de dagar jag började sent. Det är nu under sommaren jag vill bo i Västerås och kunna hänga med vänner ute, när som helst sådär spontant. Det som är det bästa med sommaren ju. Aja. Jag åker i alla fall hem imorgon efter jobbet och det känns hur skönt som helst. Kan verkligen sakna Västerås ibland, trot eller ej.
Upp