SÖNDAGSTANKAR //

 
Har så mycket i mitt huvud just nu. Lyckligare än lyckligast pga våren, vädret, allt. Taggad inför framtiden!! Ljuset i mörkret äntligen, ska söka utbildningar, boka flygbiljett till LA i veckan och prata med jobbet om sommaren. Om mina planer går i lås kommer denna sommaren att bli helt fantastik.
 
Men jag har insett en viktig grej, att även om man har en massa roliga saker inplanerade som man ser framemot, så är det minst lika viktigt att man är lycklig och mår bra däremellan också. Att bara boka in roliga resor, träffar, saker man ska göra och må piss resten av tiden är inte heller hälsosamt. Att kunna må bra i vardagen och känna sig tillfreds med allt - det är för mig att vara lycklig. För det spelar ingen roll hur bra jag mår, om jag är utomlands eller på festival eller gör något kul med mina vänner/familj, om jag inte känner att jag kan må bra efteråt heller.
 
Jag levde kanske lite så förut, såg livet och vardagen som transportsträckor till nästa roliga grej som skulle hända. Men sen insåg jag att det inte fungerar att ha det så. Jag hade brutal ångest efter att jag gjort något som jag sett framemot, jag ville inte att tiden skulle ta slut och fick panik på grund av det. Men nu har jag lärt mig att uppskatta vardagen, att ha kul och må bra på jobbet, mycket tack vare alla sköna människor jag får jobba med varje dag. Även att uppskatta min familj och vara glad för att jag bor hemma och får umgås och träffa dem varje dag. Bara såna småsaker som man lätt glömmer.
 
Hur som helst, måndag imorgon och jag återgår till mitt 25h schema, ska bli skönt faktiskt! En massa plugg står dock på schemat, högskoleprovet nästa lördag gah. PUSS

LAST // DAYS

Blivit ljusgalen, så mys att bara tända alla och ligga i sängen med musik

Under mina lediga dagar hängde jag i Västerås, på onsdagen samlades alla Londontjejer (som var hemma) för tacokväll och det var så härligt att ses igen och bara prata om allt som hänt senaste tiden. Så jobbigt att vi alla bor i olika städer och ses på tok för sällan!
 
Torsdagen bjöd på sol, kaffehäng på altanen och två turer till Tillberga för lite inredningsshopping, allt med två saknade vänner. Mötte upp Dilan för att se En skam för Sverige med söta Soran och Magnus Betnér, skrattade högt och mycket. Vi blev sugna på öl och hamnade mitt i en reagge spelning innan vi lyssnade på lite skön livemusik. Fick sova fyra timmar innan det var dags att gå upp och åka tillbaka till Stockholm.
 
Jobbade öppning-stäning igår och öppning idag: känns i kroppen kan jag säga! Firade min kusin och spanade in hennes hyfsat nya lägenhet här i Stockholm, alltid trevligt! Åt nyss middag med familjen och nu blir det fan inte många knop, ska ta igen några avsnitt True Detective tänkte jag innan sängdags. Jobb imorgon med! KRAM

-

 


 
 
 
Upp