TORSDAG.

Torsdag var flyttdag så vi tog vårt pick och pack till Chestnut St vid hamnen. Fick en chock när vi kom dit, var alltså meningen att vi skulle Couchsurfa (sova på någons soffa) men när vi kommer fram är det två dubbelsängar, tre andra tjejer och han som bor där i världens minsta etta. Var alltså tänkt att alla vi ska dela säng med varann (inklusive honom). Tittade på varann och ville spy, han var typ den skummaste människan någon av oss träffat. Hade inget val eftersom allt var fullbokat men bestämde oss för att köpa luftmadrasser iaf och sova på golvet. Så vi åkte till Target och köpte det, lite annat och mat. 


Hade sån ångest hahaha över att behöva sova där så vi åkte till Golden Gate Park för att slippa vara i lägenheten. Jättefint (och stort) med massa blommor överallt. På kvällen åt vi indiskt och bävade för att sova men det gick bra! 


Travel. | | Kommentera |

ONSDAG.Tog en Uber (återigen världens bästa app) till Fishermans Wharf som ligger vid hamnen, för att strosa och kolla på sjölejon. 


Tänk livet, de ligger där hela dagarna och chillar. Glider ner i vattnet om de känner för det. Vi tog en Uber tillbaka till Union Square och gick till Chinatown! (Fick sen veta att detta är den fejk-turistiga-chinatown men whatever). 


Norna kände sig som hemma :-) 


Utsikt från Cheesecake Factory över Union Square. Det var dock 45 min väntetid så vi köpte bara med oss cheesecake hem. 


Istället åt vi middag på Chipotle, mexican food at its best verkligen innan vi gick hem och åt Cheesecake i sängen och kollade på PH avsnitten, tacka gudarna för tv3play (L) 
Travel. | | Kommentera |

TISDAG I SAN FRANCISCO.

Det första vi gjorde i tisdags innan vi lämnade bilen var att köra upp till Twin Peaks, en utsiktsplats där man ser hela staden. Sjukt fin och mäktig utsikt, det var dock mulet så blev inte så bra bilder men fint var det! 


Sen åkte vi och sa hejdå till vår lilla svarta pärla vi haft en vecka, gick hem och bytte kläder och den började vi gå mot Hayes Valley. 
Det räknas som ett "hipsterområde" och har massa små butiker, restauranger, fik blandat med de typiska husen i SF. Sååå mysigt. 

Till lunch åt vi sallad och drack grapefruktlemonad. 
Fortsatte promenaden till Alamo Park och de kända husen man ser i typ alla filmer och introt till Huset fullt! (så förvirrade eftersom vår biluthyrare också hette Alamo) 


Sen hamnade vi vid Union Square som är city typ, och shoppade. Såklart. Haha mår dåligt av tanken på allt vi köpt (allt smink) men det går inte att stå emot:/ tror inte det gått en dag då vi inte shoppat.. 
Travel. | | Kommentera |
Upp