ALOHA //

 
 
 
 
Imorgon 05:30 går taxin mot Arlanda. Arlanda > München > Chicago > Honolulu. Ska bli SÅ skönt. Hörs om tre veckor. Kram

I SAMMA STUND SÅ VET JAG //

 
Jag var ganska deppig och nere när jag kom hem. Kände mig inte alls inspirerad och tyckte Västerås, utan överdrift, sög. Men det börjar äntligen ljusna. Jag har sagt upp mig från jobbet och ska förmodligen börja jobba i Stockholm i december. På torsdag åker jag till Hawaii med familjen i tre veckor. När jag kommer hem fyller jag 20 och sedan är det jul. En roadtrip till Norrland och massa vintermys i Stockholm tänker jag mig. Jobba jobba jobba och spara spara pengar för att sedan resa i vår. Sen vet man aldrig vad som händer men detta är planen!
 

LE WEEKEND //

 
 
Stockholmshäng söndag-torsdag vilket var himla skönt. Jobbade helgen men lyckades gå ut både fredag och lördag, i fredags blev det en öl på Pitchers och träffade ingen mindre än Soran Ismail som gästade staden. Jag som alltid blir starstruck när jag ser kändisar tog mod till mig och frågade om en bild, syndig jag vet *:-)*
 
I lördags skulle jag egentligen på halloweenfest men blev ej så av olika anledningar, himla synd. Vin, deeptalk och Maggio med vänner till förfest och sedan blev det Å resten av kvällen. Träffade människor jag inte sett på läääänge vilket var kul. Mycket trevlig kväll!
 
Legat i soffan i princip hela dagen med huvudvärk..... Dagens positiv överraskning var lönen från Zara  som var fyra (!!?) gånger mer än jag väntat mig. Sånt som gör en glad!
 
Upp